Smolke kat senior

Smølke Senior is een compleet Alles-in-één kattenvoer  met natuurlijke ingrediënten dat jouw senior kat helpt om een vitale senior te zijn.

Kies hier de gewenste verpakking
€ 16,99
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Smølke Senior is een compleet Alles-in-één kattenvoer  met natuurlijke ingrediënten dat jouw senior kat helpt om een vitale senior te zijn.

Vital Ageing
Smølke Senior kattenvoer houdt je ouder wordende kat in optimale conditie. Minder vet en L-carnitine helpen bij de vetstofwisseling, zodat jouw kat netje op gewicht blijft ondanks dat er wat minder gespeeld en gejaagd wordt dan vroeger. Visolie in combinatie met beta-glucanen uit gist ondersteunen bij het behoud van soepele gewrichten. Ook het immuunsysteem kan wel wat extra ondersteuning gebruiken. Daarom bevat Smølke Senior kattenvoer extra vitamines. Speciale mineralen helpen tandplak te voorkomen en helpen het gebit te verzorgen.
    Verzorgt het gebit
    Draagt bij aan gezond ouder worden
    Helpt gewrichten soepel te houden

Uniek eiwitprofiel
Smølke Alles-in-één kattenvoer voor oudere katten is tarwevrij en heeft een uniek eiwitprofiel uit Nederlandse kip, Brits lam en vis met het MSC keurmerk. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame  ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen,  afgestemd op de specifieke behoefte van jouw senior kat.

Samenstelling
Kippenmeel (24%), mais, rijst, kippenvet (gestabiliseerd met natuurlijke tocoferolen), maisgluten, sorghum, bietenpulp, lamsmeel (4%), cellulose,  MSC-gecertificeerde vismeel (2%)*, gehydroliseerd eiwit, vitaminen en mineralen mix,  gist (1,2%), MSC-gecertificeerde visolie (0,8%)*, cichorei, natriumhexametafosfaat (0,1%).   *Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij. www.msc.org/nl

Analytische bestanddelen

Bestanddeel:Percentage:
Eiwit 31%
Ruwe Celstof 3,5%
Vetgehalte 15%
Ruwe As 3,4%
Calcium 1%
Fosfor 0,72%
Magnesium 0,12%
Omega-3 0,3%
Omega-6 2,6%

Toevoegingsmiddelen per kg

Nutritionele toevoegingsmiddelen:  
Vitamine A 21.200 IE
Vitamine D3 1.600 IE
Vitamine E 620 mg
Biotine 110 μg
IJzer 104 mg
Iodine 2,6 mg
Koper 10 mg
Mangaan 19 mg
Zink 117 mg
Selenium 0,39 mg
Nieuw product

Specifieke referenties