Smolke adult with chicken and rice

Smølke Adult with Chicken and Rice is een compleet Alles-in-één kattenvoer  met natuurlijke ingrediënten wat iedere dag weer zorgt voor een blije en tevreden kat.

Kies hier de gewenste verpakking
€ 17,99
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Smølke Adult with Chicken and Rice is een compleet Alles-in-één kattenvoer  met natuurlijke ingrediënten wat iedere dag weer zorgt voor een blije en tevreden kat.
Daily Balance
Smølke Adult with Chicken and Rice is rijk aan kip en bevat alles wat jouw kat nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. De juiste hoeveelheden voedingsstoffen en energie zorgen ervoor dat jouw kat een gezond gewicht heeft en goed in z’n vel zit. Het wassen van dat velletje kan soms tot haarballen leiden. Een speciale mix van natuurlijke vezels helpt echter de vorming van haarballen te voorkomen. Smølke Adult kattenvoer is daarnaast speciaal ontwikkeld om veelvoorkomende problemen zoals gebitsproblemen, huid- en vachtproblemen en urinewegproblemen te helpen voorkomen.
    Helpt haarballen voorkomen
    Ondersteunt het behoud van gezonde urinewegen
    Verzorgt het gebit

Uniek eiwitprofiel
Smølke Alles-in-één kattenvoer voor volwassen katten is tarwevrij en heeft een uniek eiwitprofiel uit Nederlandse kip, Brits lam en vis met het MSC keurmerk. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame  ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen,  afgestemd op de specifieke behoefte van jouw kat.

Samenstelling
Kippenmeel (25%), mais, rijst, kippenvet (gestabiliseerd met natuurlijke tocoferolen), maisgluten, sorghum, bietenpulp, lamsmeel (4%), MSC-gecertificeerde vismeel (2%)*, gehydroliseerd eiwit, vitaminen en mineralen mix, cellulose (1,3), gist, MSC-gecertificeerde visolie (0,8%)*, cichorei (0,7%), natriumhexametafosfaat (0,1%).  *Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij. www.msc.org/nl

Analytische bestanddelen

Bestanddeel:Percentage:
Eiwit 32%
Ruwe Celstof 2,5%
Vetgehalte 16%
Ruwe As 2,5%
Calcium 1%
Fosfor 0,73%
Magnesium 0,12%

Toevoegingsmiddelen per kg

Nutritionele toevoegingsmiddelen:  
Vitaminen A 21.200 IE
Vitamine D3 1.600 IE
Vitamine E 620 mg
Biotine 110 μg
IJzer 105 mg
Iodine 2,6 mg
Koper 10 mg
Mangaan 19 mg
Zink 119 mg
Selenium 0,4 mg
Nieuw product

Specifieke referenties