Smolke Sensitive hond

Smølke Sensitive is een compleet Alles-in-één hondenvoer met natuurlijke ingrediënten dat jouw allergische of gevoelige hond helpt weer goed in z’n velletje te komen. De Sensitive is niet geschikt voor puppy’s.

Kies hier de gewenste verpakking
€ 19,99
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Smølke Sensitive is een compleet Alles-in-één hondenvoer met natuurlijke ingrediënten dat jouw allergische of gevoelige hond helpt weer goed in z’n velletje te komen. De Sensitive is niet geschikt voor puppy’s.

Healthy Skin and Digestion
Niets is zo vervelend voor jouw kleine vriend als jeuk veroorzaakt door een voedselallergie, of diarree veroorzaakt door een gevoelig spijsverteringsstelsel. Dit zijn echter veel voorkomende klachten bij honden. Smølke Sensitive kan verlichting bieden doordat het hypoallergeen en licht verteerbaar hondenvoer is. Lam is de enige dierlijke eiwitbron waardoor Smølke Sensitive de perfecte oplossing kan zijn in geval van allergie voor dierlijke eiwitten. Licht verteerbare koolhydraatbronnen zoals rijst en aardappelzetmeel en natuurlijke vezels dragen bij aan een goede spijsvertering.
    Voor een gezonde huid en glanzende vacht
    Hypoallergeen
    Ondersteunt een gezonde spijsvertering

Uniek eiwitprofiel
In Smølke Sensitive hypoallergeen hondenvoer gebruiken we slechts één hoogwaardige dierlijke eiwitbron; lam.  Hierdoor is Smølke Sensitive uitermate geschikt als eliminatiedieet in geval van een eiwit allergie of als licht verteerbaar dieet in geval van spijsverteringsproblemen.

Samenstelling
Lamsmeel (29%), rijst, aardappelzetmeel,  kippenvet (gestabiliseerd met natuurlijke tocoferolen), bietenpulp, vitaminen en mineralen mix, cellulose (1,3%), gist (1,3%), MSC-gecertificeerde visolie (0,8%)*, cichorei (0,7%),  natriumhexametafosfaat.  *Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij. www.msc.org/nl

Analytische bestanddelen

Eiwit 20%
Ruwe Celstof 3%
Vetgehalte 13%
Ruwe As 8%
Calcium 2,2%
Fosfor 1,3%
Magnesium 0,1%
Omega 3 vetzuren 0,22%
Omega 6 vetzuren 1,4%

Toevoegingsmiddelen per kg

Nutritionele toevoegingsmiddelen:  
Vitamine A 16.900 IE
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 1.690 IE
Vitamine E (DL-α-tocopheryl acetaat) 265 mg
bIoitine 90 μg
IJzer 99 mg
Iodine 1,6 mg
Koper 12 mg
Mangaan 22 mg
Zink 121 mg
Selenium 0,39 mg
Nieuw product

Specifieke referenties