Smolke weight control hond

Smølke Weight Control is een compleet Alles-in-één hondenvoer  met natuurlijke ingrediënten dat jouw te zware hond helpt op een gezond gewicht te komen en te houden.

Kies hier de gewenste verpakking
€ 15,99
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Smølke Weight Control is een compleet Alles-in-één hondenvoer  met natuurlijke ingrediënten dat jouw te zware hond helpt op een gezond gewicht te komen en te houden.

Healthy Weight
Heeft jouw hond aanleg om snel dik te worden? Met Smølke Weight Control hondenvoer geef je jouw maatje alle essentiële voedingsstoffen, maar minder calorieën, zonder dat je hond een hongergevoel krijgt. Smølke Weight Control bevat maar liefst 20% minder vet dan het reguliere Smølke hondenvoer voor volwassen honden. L-carnitine en choline ondersteunen daarnaast de vetstofwisseling. Met Smølke Weight Control help je je hond verantwoord af te vallen of op een gezond gewicht te blijven als hij makkelijk neigt naar overgewicht.
    20% minder vet
    Stimuleert een verzadigd gevoel
    Ondersteunt de vetverbranding

Uniek eiwitprofiel
Smølke Alles-in-één hondenvoer voor honden met (de neiging tot) overgewicht is tarwevrij en heeft een uniek eiwitprofiel uit Nederlandse kip, Brits lam en vis met het MSC keurmerk. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame  ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen,  afgestemd op de specifieke behoefte van jouw hond.

Samenstelling
Kippenmeel (19%), mais, gerst, rijst,  sorghum, cellulose (5%), lamsmeel (4%), bietenpulp, kippenvet (gestabiliseerd met natuurlijke tocoferolen),  gehydroliseerd eiwit, MSC-gecertificeerde vismeel (2%)*, vitaminen en mineralen mix, gist, MSC-gecertificeerde visolie (0,8%)*, cichorei (0,7%), natriumhexametafosfaat. *Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij. www.msc.org/nl

Analytische bestanddelen

Eiwit 24%
Ruwe Celstof 6%
Vetgehalte 10%
Ruwe As 5,5%
Calcium 0,91%
Fosfor 0,71%
Magnesium 0,12%
Omega 3 vetzuren 0,27%
Omega 6 vetzuren 1,8%

Toevoegingsmiddelen per kg

Nutritionele toevoegingsmiddelen:  
Vitamine A 14.200 IE
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 1.420 IE
Vitamine E (DL-α-tocopheryl acetaat) 265 mg
Biotine 75 μg
IJzer 83 mg
Iodine 1,3 mg
Koper 10 mg
Mangaan 18 mg
Zink 102 mg
Selenium 0,32 mg
Nieuw product

Specifieke referenties