Smolke Senior Maxi

Smølke Senior Maxi is een compleet Alles-in-één hondenvoer  met natuurlijke ingrediënten dat jouw senior hond helpt bij het vitaal ouder worden.

Kies hier de gewenste verpakking
€ 15,79
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Smølke Senior Maxi is een compleet Alles-in-één hondenvoer  met natuurlijke ingrediënten dat jouw senior hond helpt bij het vitaal ouder worden.
Vital Ageing
Het robuuste lichaam van maxi honden heeft specifieke behoeften op oudere leeftijd. Om ondersteuning te bieden bij het soepel houden van de gewrichten is er in Smølke Senior Maxi hondenvoer daarom extra glucosamine toegevoegd. Om te zorgen dat je hond netjes op gewicht blijft ondanks verminderde activiteit bevat Smølke Senior Maxi hondenvoer minder vet en de toevoeging van L-carnitine ondersteunt de vetstofwisseling. Voldoende hoogwaardige eiwitten en extra vitamine E helpen bij het behoud en herstel van lichaamscellen.  
    Helpt gewrichten soepel te houden
    Draagt bij aan gezond ouder worden
    Verzorgt het gebit

Uniek eiwitprofiel
Smølke Alles-in-één hondenvoer voor oudere honden is tarwevrij en heeft een uniek eiwitprofiel uit Nederlandse kip, Brits lam en vis met het MSC keurmerk. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame  ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen,  afgestemd op de specifieke behoefte van jouw senior hond.

Samenstelling
Kippenmeel (17%), mais, gerst, rijst, sorghum, kippenvet (gestabiliseerd met natuurlijke tocoferolen), lamsmeel (4%), bietenpulp, gehydroliseerd eiwit, cellulose, MSC-gecertificeerde vismeel (2%), vitaminen en mineralen mix, gist, MSC-gecertificeerde visolie (0,8%)*, cichorei, natriumhexametafosfaat (0,1%), glucosamine (0,04%).  *Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij. www.msc.org/nl

Analytische bestanddelen

Eiwit 23 %
Ruwe Celstof 4 %
Vetgehalte 11%
Ruw As 5,5 %
Calcium 0,89 %
Fosfor 0,7 %
Magnesium 0,12 %
Omega 3 vetzuren 0,27 %
Omega 6 vetzuren 1,9%

Toevoegingsmiddelen per kg

Nutritionele toevoegingsmiddelen:  
Vitamine A 17.3000 IE
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 1.730 IE
Vitamine E (DL-α-tocopheryl acetaat) 370 mg
Biotine 90 μg
IJzer 102 mg
Iodine 1,7 mg
Koper 12 mg
Mangaan 22 mg
Zink 125 mg
Selenium 0,40 mg
Nieuw product

Specifieke referenties