Smolke Puppy Maxi

Smølke Puppy Maxi is een compleet Alles-in-één hondenvoer met natuurlijke ingrediënten en zorgt ervoor dat jouw pup lekker kan spelen en optimaal maar gedoseerd kan groeien.

Kies hier de gewenste verpakking
€ 15,99
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Smølke Puppy Maxi is een compleet Alles-in-één hondenvoer met natuurlijke ingrediënten en zorgt ervoor dat jouw pup lekker kan spelen en optimaal maar gedoseerd kan groeien.

Optimal Growth
Puppy’s van grote rassen moeten flink groeien, maar willen ook kunnen spelen en de wereld om hen heen ontdekken. Smølke Puppy Maxi bevat daarom genoeg energie om te kunnen spelen en een optimale calcium/fosfor verhouding voor gedoseerde groei. Puppy’s van grote rassen groeien tot 14 maanden en de reuzerassen zelfs tot 18 maanden. Smølke Puppy Maxi zorgt ervoor dat ze in deze groeifase de juiste voedingsstoffen krijgen om groot en sterk te worden.  Met Smølke Puppy Maxi geef je jouw puppy gegarandeerd een goede start!
    Voor een sterk immuunsysteem
    Helpt gewrichten soepel te houden
    Voor sterke botten en tanden

Uniek eiwitprofiel
Smølke Alles-in-één hondenvoer is tarwevrij en heeft een uniek eiwitprofiel uit Nederlandse kip, Brits lam en vis met het MSC keurmerk. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame  ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen,  afgestemd op de specifieke behoefte van jouw pup.

Samenstelling
Kippenmeel (22%), mais, gerst, rijst, sorghum, kippenvet (gestabiliseerd met natuurlijke tocoferolen), lamsmeel (4%), bietenpulp, gehydroliseerd eiwit, MSC-gecertificeerde vismeel (2%)*, vitaminen en mineralen mix, gist (1%), cellulose, MSC-gecertificeerde visolie (0,8%)*, cichorei, glucosamine (0,01%) . *Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij. www.msc.org/nl

Analytische bestanddelen

Eiwit 26%
Ruwe Celstof 3,0%
Vetgehalte 15%
Ruwe As 5,5%
Calcium 1,0%
Fosfor 0,88%
Magnesium 0,12%
Omega 3 vetzuren 0,31%
Omega 6 vetzuren 2,6%

Toevoegingsmiddelen per kg

Nutritionele toevoegingsmiddelen:  
Vitamine A 20.000 IE
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 2.000 IE
Vitamine E (DL-α-tocopheryl acetaat) 260 mg
Biotine 110 μg
IJzer 119 mg
Iodine 1,9 mg
Koper 14 mg
Mangaan 26 mg
Zink 146 mg
Selenium 0,47 mg
Nieuw product

Specifieke referenties