Hope Farms - Hobby First Mouse & Rat Granola 800 gram

Hope Farms Mouse/Rat Select is een gezonde, gevarieerde premium mix met waardevolle grondstoffen en smakelijke ingrediënten zoals granen, groenten en zaden. Deze mix bevat alle benodigde vitaminen en mineralen om knagers in goede conditie te houden.

€ 5,05
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Hope Farms Mouse/Rat Select is een gezonde, gevarieerde premium mix met waardevolle grondstoffen en smakelijke ingrediënten zoals granen, groenten en zaden. Deze mix bevat alle benodigde vitaminen en mineralen om knagers in goede conditie te houden. Muizen, ratten en gerbils zijn alleseters. Dit betekent dat ze zowel plantaardig voedsel lusten als dierlijk. In de natuur krijgen zij voornamelijk granen, zaden en groenten. Omdat ze dol zijn op dierlijk voedsel zijn er aan Mouse/Rat Select dierlijke eiwitten toegevoegd. Deze mix is met zorg samengesteld uit grondstoffen waar muizen, ratten en gerbils dol op zijn.

Samenstelling: Graan (bij-)producten, zaden/peulvruchten, oliehoudende zaden, (bij-)producten suikerbereiding, vlees- en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, vezelrijke producten, visproducten, zuivelproducten, mineralen.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit
15,4 %
Calcium
0,40 %
Ruw vet
4,8 %
Fosfor
0,29%
Ruwe celstof
7,2 %
Natrium
0,11 %
Ruwe as
4,8 %
Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg:
E 672 Vitamine A
10.000 IE
E4 Koper
12 mg
E 671 Vitamine D3
1.000 IE
E5 Mangaan
25 mg
3a700 Vitamine E
45 IE
E6 Zink
62 mg
E1 IJzer
60 mg
E8 Selenium
0,2 mg
E2 Jodium
0,8 mg
IJzer(II)sulfaat, calciumjodaat, kobalthydroxidecarbonaat, koper(II)sulfaatpentahydraat, mangaan(II)oxide, zinkoxide, natriumseleniet.

Nieuw product

Specifieke referenties