Prestige Papegaaien Exotic Fruit Mix 600 gram

Versele-Laga Exotic Fruit is een lekkernij waar papegaaien dol op zijn. Ze doen zich naar hartelust te goed aan de vele fruitstukjes (o.a. papaja, ananas en abrikoos) en genieten van de rijke mix van zaden en granen. Geef Exotic Fruit als voeding, als beloning of bij een Versele-Laga zadenmengeling.

€ 5,60
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Versele-Laga Exotic Fruit is een lekkernij waar papegaaien dol op zijn. Ze doen zich naar hartelust te goed aan de vele fruitstukjes (o.a. papaja, ananas en abrikoos) en genieten van de rijke mix van zaden en granen. Geef Exotic Fruit als voeding, als beloning of bij een Versele-Laga zadenmengeling; voor gelukkige papegaaien in topconditie.Versele-Laga steunt de Loro Parque Fundación, die ijvert voor het behoud van bedreigde vogelsoorten en hun leefomgeving.

Samenstelling
witte zonnenbloempitten, gestreepte zonnebloempitten, gedroogde ananas, gedroogde rozijnen, ontdopte pinda's, boekweit, gedroogde papaya, pompoenpitten, gepelde hazelnoot, gedroogde banaan, gepopte Derby haver, extra kleine mais, gedroogde abrikozen, gerst, rozenbottel, walnoten, kardizaad, Brazilnoten, pijnboompitten, gepofte mais, gepofte tarwe, milokorrels, gedroogde wortelschijven, rode peper.

Analytische bestandsdelen

ruw eiwit 11.0 %
ruw vet 19.0 %
ruwe vezel 13.0 %
ruwe as 3.0 %
calcium 0.1 %
fosfor 0.3 %
Prestige
Nieuw product

Specifieke referenties