Nina Ottosson Dog Worker (niv. 1, 2, 3)

67337

OMSCHRIJVING: Ja, ja, speurneus, jij dacht dat je alle spellen van Nina Ottosson wel aankon! Welkom bij de Dog Worker. Dit is het ultieme spel om samen met je hond te puzzelen en te spelen. De Dog Worker valt onder moeilijkheidsgraad 3 en is ideaal voor de (ver)gevorderde speurneus. Geniet van je hond terwijl je toekijkt hoe hij uitvindt hoe hij deze hersenkraker zal gaan oplossen. Door brokjes onder de kokers te verstoppen kan je hond gaan puzzelen hoe hij de kokertjes naar de goede kant op moet schuiven om bij het lekkers te kunnen komen.

€ 33,99
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

OMSCHRIJVING: Ja, ja, speurneus, jij dacht dat je alle spellen van Nina Ottosson wel aankon! Welkom bij de Dog Worker. Dit is het ultieme spel om samen met je hond te puzzelen en te spelen. De Dog Worker valt onder moeilijkheidsgraad 3 en is ideaal voor de (ver)gevorderde speurneus. Geniet van je hond terwijl je toekijkt hoe hij uitvindt hoe hij deze hersenkraker zal gaan oplossen. Door brokjes onder de kokers te verstoppen kan je hond gaan puzzelen hoe hij de kokertjes naar de goede kant op moet schuiven om bij het lekkers te kunnen komen. Lukt het je hond om het lekkers te vinden, prijs hem dan uitbundig en stimuleer hem op deze manier nog meer. Je kan het nog uitdagender maken voor je hond door de kokers te blokkeren door de flippers en de draaischijf te gaan gebruiken Een beetje helpen bij het spel mag altijd!

GEBRUIK: Laat je hond zitten en laat hem toekijken hoe je het spel vult met brokjes onder de kokertjes en in de uitsparingen. Pas nadat je een teken geeft mag je hond beginnen. Bij de Dog Worker zitten de kokers niet alleen in sleuven vast, ook zit er een draaischijf die je hond in de juiste stand moet zetten voordat het kokertje verder kan schuiven. De bedoeling is om de kokertjes in de sleuven te verschuiven. Geef aanwijzingen en prijs iedere voortgang enthousiast. Alle “hulpmiddelen” in de vorm van krabben, duwen en likken zijn toegestaan; het spel omgooien mag niet. Gaat het goed, dan kan het spel moeilijker gemaakt worden door de kokers te blokkeren met de bijgeleverde flippers. Het spel heeft geen losse onderdelen. Het is de bedoeling om samen lol te hebben, dus helpen mag. Je zult versteld staan hoe slim je hond is dat hij zelfs deze hersenkraker op kan lossen. De Dog Worker kan zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. Het spel is bedoeld om samen te spelen en niet om je hond alleen mee te laten. Berg na afloop het spel altijd op voor de volgende keer.

MOEILIJKHEIDGRAAD 3: Spellen zoals de Dog Worker zijn bedoeld voor honden die al bekend zijn met andere spellen en voor rassen waarvan je weet dat ze van zichzelf al slim zijn. Met een beetje hulp van het baasje kan elke hond een niveau-3 spel aan. Het baasje kan zorgen dat de hond kennismaakt met het spel op de meest makkelijke manier. Dit doe je door de sleuven niet te blokkeren door de draaischijf of de flippers te gebruiken. Help je hond op zijn niveau zodat het voor hem leuk blijft!

SPEL TIPS: De hondenspellen zijn een uitdaging voor elk hondenbrein. Door de mentale uitdaging helpen spellen tegen verveling en verminderen negatief gedrag, zoals het slopen en stukbijten van spullen. Speel samen met je hond en leer hem om niet op het spel kauwen of om ermee te gooien. Geef duidelijke instructies om je hond te helpen hoe met het spel om te gaan. Dit is een belangrijk onderdeel van het leerproces. Samen spelen geeft de meeste lol.

SCHOONMAAKTIPS: Om het spel van je hond schoon en fris te houden adviseren wij om stromend warm water met een milde zeep te gebruiken. Spoel hierna het spel goed af met schoon water.

Materiaal: Composiet.
Dit unieke materiaal combineert de voordelen van zowel hout als kunststof. Het is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en splintert niet.
Afmeting: Diameter 34,5 cm, hoogte 5 cm.
Gewicht: 1,3 kg
Kleur: Bruin

67337

Specifieke referenties