Mooncollar Maat 2

Maat 2 23 - 30 cm nekomvang

De MoonCollar® is een diervriendelijk alternatief voor de kraag die vaak na operaties bij honden en katten wordt gebruikt om te voorkomen dat ze aan de wond zitten.

€ 57,00
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

De MoonCollar® is een diervriendelijk alternatief voor de kraag die vaak na operaties bij honden en katten wordt gebruikt om te voorkomen dat ze aan de wond zitten. Tevens is de MoonCollar® inzetbaar bij het pootje knagen, bij dieren die zichzelf verwonden door te bijten (bijvoorbeeld bij eczeem en allergie) en als diervriendelijk alternatief voor de muilkorf c.q. snuitbandje op de behandeltafel bij de dierenarts.

Ook wordt de MoonCollar® gebruikt voor dieren die meegaan aan boord van een boot. Door het gebruik van een MoonCollar® kan een dier, als het overboord valt, niet meer kopje onder gaan.

Met de MoonCollar® behoudt het dier zijn volledige gezichtsveld, kan eten, slapen en spelen zonder hierin gehinderd te worden. Maar ook katten die de MoonCollar®
dragen en buiten komen lopen niet meer het gevaar overreden te worden doordat ze een verminderd gezichtsveld hebben.

De Mooncollar® is gemaakt van een plastic coating (onder hoge druk samengeperste pvc) die door middel van een 7mm ventiel opblaasbaar. Deze wordt in een zeer sterke, wasbare hoes gedaan die afsluitbaar is met een ritssluiting. De Mooncollar® kan men vervolgens met klitteband om de nek van het dier sluiten. Aan de binnenzijde van de MoonCollar® bevinden zich 3 lussen, waar een halsband aan bevestigd kan worden. Dit is handig bij het uitlaten, maar ook om de MoonCollar® perfect passend te maken.


Het dier kan zien waar het loopt en al ongehinderd spelen, zeker voor katten die ook buiten komen is dit een groot voordeel.
Het dier kan normaal eten zonder dat de kap in de weg zit.
Katten kunnen gewoon op de kattenbak.
Het is comfortabel bij het slapen, omdat het aanvoelt als een kussen.
Ongelukken en verwondingen worden voorkomen, het dier kan zien wat het doet en waar het loopt.
Snel en eenvoudig om en af te doen.
Hygiënisch, de hoes is wasbaar ( in een sopje met Dettol of op 30 graden in de wasmachine).
Uw interieur loopt geen schade meer op, zoals vaak wel het geval was met de kraag.
Voordelig, de MoonCollar® kan meerdere malen gebruikt worden.

Gebruik:
Men blaast de MoonCollar® op, dit kan zowel met de mond als met een fietspomp. Door de MoonCollar® harder of zachter op te blazen kan men de MoonCollar® exact passend maken.
Door de lussen aan de binnenzijde van de buitenband kan men een halsband doen. Om de hond uit te laten en/of om de MoonCollar® extra stevig te bevestigen.
Door temperatuursverschillen van binnen naar buiten en vice versa kan de MoonCollar® wat zachter worden. Dan deze weer opblazen tot het gewenste volume. 

Nieuw product

Specifieke referenties