Rodi hondenvoeding houdbare Worst 400 gram

Rodi Worst Kip met Rund is een lekkere hondenworst die gemaakt is van verse kip en runderlever. Doordat de worst is aangevuld met  alle benodigde vitamines en mineralen is de hondenworst ook geschikt als complete maaltijd.

Rodi Worst Lam met Rijst is een lekkere hondenworst die gemaakt is van lam, rijst en kip. Doordat de worst is aangevuld met  alle benodigde vitamines en mineralen is de hondenworst ook geschikt als complete maaltijd. Schapenvet ondersteunt een glanzende vacht.

Kies hier de gewenste smaak
€ 1,99
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Rodi Worst Kip & Rund is een volledige en zeer smakelijke voeding op basis van 81% kip en 4% rund. Rodi Worst Kip & Rund is geschikt voor alle volwassen honden als volledige voeding. Voor pups is het een gezonde snack (bijvoorbeeld in een voerspeeltje) of een ideale beloning op cursus of bij training in het algemeen. Ook bij het toedienen van medicijnen of het smakelijker maken van de voeding biedt Rodi Worst uitkomst. Door de rauwe voeding in de verpakking te stomen wordt het product houdbaar buiten de koeling. Op deze manier bevat het echter nog wel alle belangrijke voedingstoffen. Rodi Classic worst is daarom ook een uitstekend alternatief ter vervanging van diepvriesvoeding wanneer u op vakantie gaat. Vlees en dierlijke bijproducten Granen Plantaardige bijproducten Mineralen Suiker Eiwit 15% Ruwe Celstof 1% Vetgehalte 10% Ruw As 7% Vocht 63% 400 gram Geef uw hond ca. 25 gram per kilo lichaamsgewicht per dag. Wijk af van dit advies wanneer de conditie van uw hond hier om vraagt. De voeding dient op kamertemperatuur gevoerd te worden. Na opening is de worst nog vijf dagen, mits goed verpakt, houdbaar in de koeling. U kunt het overige deel van de worst na opening ook tijdelijk invriezen.

Nieuw product

Specifieke referenties