Carnilove Cat Grain Free Lamb & Wild Boar Adult Sterilised

Carnilove Lam & Wild Zwijn voor Volwassen Katten is ontwikkeld met inachtneming van de eetgewoonten van katten in de vrije natuur. Lam en wild bevatten licht verteerbare diëtische eiwitten, die ideaal zijn om gesteriliseerde katten fysiek in perfecte conditie te houden.
De gecontroleerde combinatie van mineralen ondersteunt het juist functioneren van de nieren en het urinewegstelsel, terwijl de natuurlijke, uit fruit en kruiden verkregen antioxidanten een reinigend en anti-inflammatoir effect hebben.

Kies hier de gewenste verpakking
€ 6,35
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Samengesteld voor gesteriliseerde/gecastreerde volwassen katten of katten met neiging tot overgewicht, zonder granen en aardappelen.

Om fit te blijven, hebben volwassen katten voedsel nodig dat rijk is aan hoogwaardige eiwitten en uitgebalanceerde hoeveelheden essentiële aminozuren bevat. Carnilove Lam & Wild Zwijn voor Volwassen Katten is ontwikkeld met inachtneming van de eetgewoonten van katten in de vrije natuur. Lam en wild bevatten licht verteerbare diëtische eiwitten, die ideaal zijn om gesteriliseerde katten fysiek in perfecte conditie te houden.
De gecontroleerde combinatie van mineralen ondersteunt het juist functioneren van de nieren en het urinewegstelsel, terwijl de natuurlijke, uit fruit en kruiden verkregen antioxidanten een reinigend en anti-inflammatoir effect hebben.

Lam:
Een uitstekende bron van spoorelementen als selenium, ijzer, zink, B-vitaminen en onverzadigde vetten.

Wild zwijn:
Zit vol met eiwitten en bevat weinig vet, waardoor het ideaal is voor het behoud van een optimale lichaamsconditie, zonder dat het risico van een verhoogde cholesterolspiegel in het bloed.

Samenstelling:
leesmeel van wild zwijn 35 %, vleesmeel van vrijlopend lam 24 %, gele erwten 19%, kippenvet (met tocoferolen als conserveringsmiddelen) 6%, appels 4%, kippenlever 3%, tapiocazetmeel 3%, zalmolie 2%, wortels 1%, lijnzaad 1%, kikkererwten 1%, gehydroliseerde schalen van schaaldieren (een bron van clucosamine 0,026%, kraakbeenextract (een bron van chondroitine 0,016%, brouwersgist (een bron van mannan-oligosachariden) 0,016%, cichoreiwortel (een bron van fructo-oligosachariden) 0,012%, Yucca schidigera 0,01%, algen 0,01%, psyllium 0,01%, tijm 0,01%, rozemarijn 0,01%, oregano 0,01%,  veenbessen 0,0008%, bosbessen 0,0008%, frambozen 0,0008%

Metaboliseerbare energie:
3690 Kcal/kg. omega 3: 0,25%, omega 6: 2,3%

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 39%
Vetgehalte 14%
Ruwe as 7,8%
Ruwe celstof 4%
Vochtgehalte 10%
Calcium 0,8%
Fosfor 0,7%
Natrium 0,9%
Magnesium 0,04%

Nieuw product

Specifieke referenties