Carnilove Cat Grain Free Reindeer Adult Energy & Outdoor

Carnilove Rendier voor Volwassen Katten is ontwikkeld met inachtneming van de eetgewoonten van katten in de vrije natuur. Omdat het grote hoeveelheden natuurlijke antioxidanten, onverzadigde vetten en omega 3-vetzuren bevat, is rendiervlees ideaal voor het aanvullen van de energievoorraad na allerlei soorten kattenavonturen.
Met bosvruchten, groenten en kruiden bevat dit recept alle voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en antioxidanten die essentieel zijn om uw kat fysiek in topconditie te houden en iedere dag aan zijn natuurlijke weerstand te werken.

Kies hier de gewenste verpakking
€ 6,35
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Samengesteld voor volwassen katten die veel buiten komen (veel energie verbruiken).

Om fit te blijven hebben volwassen katten voedsel nodig dat rijk is aan hoogwaardige eiwitten en dat adequate, uitgebalanceerde hoeveelheden essentiële aminozuren bevat. Carnilove Rendier voor Volwassen Katten is ontwikkeld met inachtneming van de eetgewoonten van katten in de vrije natuur. Omdat het grote hoeveelheden natuurlijke antioxidanten, onverzadigde vetten en omega 3-vetzuren bevat, is rendiervlees ideaal voor het aanvullen van de energievoorraad na allerlei soorten kattenavonturen.
Met bosvruchten, groenten en kruiden bevat dit recept alle voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en antioxidanten die essentieel zijn om uw kat fysiek in topconditie te houden en iedere dag aan zijn natuurlijke weerstand te werken.

Rendier:
Rendiervlees heeft unieke eigenschappen. Het is een van de beste bronnen van verteerbare eiwitten en heeft een gunstige samenstelling van aminozuren. Omdat rendieren van wilde bessen leven is het vlees uitzonderlijk rijk aan natuurlijke antioxidanten en bevat weinig vet, maar het vet dat het bevat is onverzadigd en zeer gezond. Het gehalte onverzadigde omega 3 vetzuren komt overeen met dat van vis.

Samenstelling:
Rendiervleesmeel 28%, wildzwijnvleesmeel 28%, gele erwten 18%, kippenvet (met tocoferolen als conserveringsmiddelen) 13%, kippenlever 4%, tapiocazetmeel 2%, appels 1%,  wortels 1%, lijnzaad 1%, kikkererwten 1%, gehydroliseerde schalen van schaaldieren (een bron van clucosamine 0,026%, kraakbeenextract (een bron van chondroitine 0,016%, brouwersgist (een bron van mannan-oligosachariden) 0,015%, cichoreiwortel (een bron van fructo-oligosachariden) 0,016%, Yucca schidigera 0,01%, algen 0,01%, psyllium 0,01%, tijm 0,01%, rozemarijn 0,01%, oregano 0,01%,  veenbessen 0,0008%, bosbessen 0,0008%, frambozen 0,0008%

Metaboliseerbare energie:
4050 Kcal/kg. omega 3: 0,34%, omega 6: 2,35%

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 41%
Vetgehalte 19%
Ruwe as 5,5%
Ruwe celstof 2,5%
Vochtgehalte 10%
Calcium 1,1%
Fosfor 0,9%
Natrium 0,3%
Magnesium 0,08%

Nieuw product

Specifieke referenties