Home

Home

Blog categorieën

Blog categorieën

List of products by brand Beaphar

 • Milquestra wormtabletten kat 4 tabletten

  € 24,49

  Milquestra wormtabletten kat is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor katten vanaf 2kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel. Werkzaam tegen: lintwormen (ook vossenlintworm), haakwormen, spoelwormen en preventief tegen hartwormziekte.

 • Milquestra wormtabletten hond 4 tabletten

  € 23,99

  Milquestra wormtabletten hond is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor honden vanaf 5kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel. Werkzaam tegen: (vossen)lint-, haak-, spoel-, zweep-, long- en oogwormen. Preventief tegen hartwormziekte.

 • Beaphar CatComfort Verdamper en vulling

  € 20,50

  Beaphar CatComfort Verdamper en vulling
  De CatComfort® Verdamper is ideaal bij stressvolle situaties en voor katten met gedragsproblemen. De verdamper verspreidt een kopie van het kopjesferomoon van de kat. Dit feromoon zorgt ervoor dat de kat zich op zijn gemak voelt en ontspannen is.
  Klinische studies tonen aan dat het feromoon van Beaphar CatComfort® helpt in stressvolle situaties en ongewenst gedrag voorkomt. Omdat katten reageren op dit feromoon, is Beaphar CatComfort® ideaal voor de preventie van problemen zoals vernielen/krabben, sproeien of angst.
  Samenstelling:
  Analoog van het kattengezichtsferomoon F3 2% Isoparaffinische koolwaterstof q.s. 100g

 • Beaphar CaniComfort Rustgevende Halsband Puppy 45cm

  € 19,95

  Beaphar CaniComfort® Rustgevende Halsband Puppy 45cm
  Beaphar CaniComfort® Rustgevende Halsband Puppy is geschikt voor socialisatie, nieuwe ervaringen zoals training, verhuizen naar het nieuwe baasje of andere stressvolle situaties zoals onweer, vuurwerk en harde geluiden.

 • Beaphar CaniComfort Rustgevende Halsband Hond 65 cm

  € 19,95

  Beaphar CaniComfort® Rustgevende Halsband Hond 65 cm
  Beaphar CaniComfort® CaniComfort® Rustgevende Halsband Hond bij situaties zoals training, kennismaking andere honden, nieuwe omgeving (verhuizing, verblijf in pension, reizen), nieuwe gezinsleden (mens/dier) of stressvolle situaties zoals harde geluiden (vuurwerk, onweer).

 • Beaphar CatComfort Rustgevende halsband voor de kat

  € 19,95

  Beaphar CatComfort Rustgevende halsband voor de kat
  Beaphar CatComfort Halsband voor de kat bevat feromonen die uw kat helpen zich op zijn gemak te voelen, waar hij zich ook bevindt.
  Dit gebeurt dankzij feromonen die door de kat herkend worden. Dit product is zeer geschikt om te gebruiken in nieuwe situaties zoals sociale interacties, nieuwe gezinsleden in huis, bij training en meerdere katten in een huis.

 • Beaphar CaniComfort Verdamper en vulling

  € 19,95

  Beaphar CaniComfort® Verdamper en vulling
  Het feromoon in Beaphar CaniComfort® is een klinisch bewezen, eenvoudige en effectieve oplossing om ongewenst gedrag te helpen voorkomen en honden te kalmeren.

 • Beaphar Canishield halsband hond groot

  € 19,50

  Beaphar Canishield halsband hond klein / middelgroot
  Lengte van de band: 65 cm
  Canishield® 1,04 g halsband voor kleine en middelgrote honden. Deze band beschermt honden langdurig in de strijd tegen parasieten. Doodt teken (Ixodes ricinus) gedurende 6 maanden; Doodt vlooien (Ctenocephalides felis) gedurende 16 weken; Doodt en weert zandvliegen (Phlebotomus perniciosus) gedurende 5,5 maanden. Geschikt voor honden vanaf 7 weken. De band is geurloos en eenvoudig aan te brengen. Niet gebruiken bij katten.

 • Beaphar FiproTec Spray 100ml

  € 18,99

  FiproTec spray tegen vlooien, teken en bijtende luizen. Geschikt voor honden en katten, ook geschikt voor pups en kittens.

 • Beaphar IntestoPro pasta hond vanaf 15kg 2x20ml

  € 18,95

  Beaphar IntestoPro pasta hond vanaf 15kg helpt darmproblemen te verlichten bij honden vanaf 4 weken oud en 1kg lichaamsgewicht. Het belangrijkste natuurlijke ingrediënt - zeoliet - helpt de ontlasting vaster te maken door overtollig vocht op te nemen. Het product bevat ook aluminiumhydroxide en FOS en MOS, die bekend staan om hun eigenschappen voor een goede darmwerking en het versterken van de darmflora. IntestoPro is zeer geschikt voor honden met wisselende of dunne ontlasting. Met handige doseerspuit, voor rechtstreekse toediening in de bek.

 • Beaphar Fiprotec Spot-On Hond 3 + 1 gratis pipet

  € 18,49
  FiproTec is een effectief middel ter bestrijding van vlooien en teken. 1 pipet beschermt uw hond tot 5 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Geschikt voor honden vanaf 12 weken ( de variant van 2-10 kg mag gebruikt worden voor pups vanaf 8 weken en minimaal 2 kilo)

  Het gewicht van de hond dient te vallen tussen het gewicht in het menu.

 • Beaphar Canishield halsband hond klein / middelgroot

  € 17,50

  Beaphar Canishield halsband hond klein / middelgroot
  Lengte van de band: 48 cm
  Canishield® 0.77g halsband voor kleine en middelgrote honden. Deze band beschermt honden langdurig in de strijd tegen parasieten. Doodt teken (Ixodes ricinus) gedurende 6 maanden; Doodt vlooien (Ctenocephalides felis) gedurende 16 weken; Doodt en weert zandvliegen (Phlebotomus perniciosus) gedurende 5,5 maanden. Geschikt voor honden vanaf 7 weken. De band is geurloos en eenvoudig aan te brengen. Niet gebruiken bij katten.