Home

Home

Blog categorieën

Blog categorieën

List of products by brand DoggyRide

 • DoggyRide Novel20 CABIN ONLY hondenfietskar

  € 379,00 € 341,99

  VERWACHT BEGIN JULI 2022

  DoggyRide Cabin Only Novel20
  Let op!
  U koopt alleen "het huisje", de duwset en/of fietsbevestiging kunt u er los bij aanschaffen.

 • DoggyRide Original hondenfietskar CABIN ONLY

  € 319,00 € 287,99

  Hondenfietskar Doggyride Original CABIN ONLY

  Let op!
  U koopt alleen "het huisje", de duwset en/of fietsbevestiging moet/kunt u er los bij aanschaffen.

  Al sinds 2003 is de DoggyRide vooruitlopend op het gebied van honden fietsaanhangers. Dit best verkochte model is in de tussentijd meer multi-functionele oplossing geworden voor het er uit gaan met uw hond. Niet alleen met de fiets, maar als wandelbuggy en in de auto als bench. Geniet van het op stap gaan met uw hond, bijv even naar het park gaan of naar de camping.

 • DoggyRide Mini dog stroller GROEN

  € 309,00 € 274,00

  De doggyride mini Dog Stroller
  Voor honden tot 25 kg en 38 cm hoogte.

  Uw hond is graag in uw gezelschap en is graag buiten. Om het makkelijker te maken dat uw hond mee kan tijdens winkelen of een fietstochtje hebben wij een model toegevoegd aan de populaire DoggyRide product family, de DoggyRide Mini.

 • DoggyRide Mini Trailer hondenfietskar GROEN

  € 239,00 € 224,00

  De doggyride mini hondenfietskar

  Model van voor 2020

  Voor honden tot 25 kg en 38 cm hoogte.

  Uw hond is graag in uw gezelschap en is graag buiten. Om het makkelijker te maken dat uw hond mee kan tijdens winkelen of een fietstochtje hebben wij een model toegevoegd aan de populaire DoggyRide product family, de DoggyRide Mini.
 • Doggyride Original/Novel jogger/stroller kit

  € 149,00 € 134,49

  Met de Doggyride Jogger Stroller wandelset hebt u een extra wiel om de doggyride hondenfietskar om te zetten naar een wandelwagen met vast óf zwenkwiel.

 • Doggyride Original/Novel strollerkit 2019

  € 89,95

  Doggyride Original/Novel strollerkit 2019
  Geschikt voor de DoggyRide Original & novel tot 2019.
  Als het lopen voor de trouwe viervoeter niet meer zo makkelijk gaat. Met deze strollerkit kunt u uw hond meenemen om te gaan wandelen.Uitermate geschikt voor oudere honden met spierziekte of andere beperkingen. Hierdoor kunnen ze genieten van de buitenlucht en het bijzijn van mensen, terwijl uzelf uw dagelijkse exercise doet.

 • Doggyride Bike Kit Mini/Original/Novel (askoppeling)

  € 54,95

  Doggyride Bike Kit Mini/Original/Novel (askoppeling)
  De fietsaansluiting om uw DoggyRide te bevestigen aan de as van uw fiets. Wordt geleverd met de fietsstand, 1 koppeling voor aan de fiets en een vlaggetje.

 • DoggyRide Original/Novel Bagagerek/ Imperiaal

  € 54,95

  Bagagerek geschikt voor de novel, original en eXtraluxe uitvoeringen vanaf 2004. Installeert snel en gemakkelijk. Hiermee kunt u de kampeerspullen vastzetten en op weg gaan naar het volgende avontuur.

  Kan ook gebruikt worden in combinatie met de hondenbuggy, zoals een trim tafel voor een hondenshow.

 • DoggyRide Novel/Original parkeerstandaard

  € 49,95

  Parkeerstandaard voor de DoggyRide original & novel vanaf 2009 Deze standaard vermijd het omvallen van de fiets als een zwaardere hond in de kar springt. Past niet op oudere modellen (voor 2009).

 • DoggyRide Novel/Original luxe ligmat

  € 39,95

  UITVERKOCHT. VERWACHT BEGIN MEI 2022

  Een passende en origineel kussen voor de DoggyRide original & novel. Deze 6,35 cm dikke mat, gemaakt van orthopedisch memory foam, past perfect in de bodem van de cabine, absorbeert trillingen weg en zorgt voor demping voor de gewrichten.

 • DoggyRide Novel/Original regenhoes

  € 39,95

  Een regenhoes dat past over de DoggyRide original & novel Dit maakt de DoggyRide compleet waterdicht terwijl de hond uitzicht en voldoende ventilatie heeft. Kan ook nuttig zijn als de fietskar buiten wordt geparkeerd.

 • DoggyRide Mini ligmat

  € 34,95

  Het originele DoggyRide Mini kussen. Om uw huisdier een rit in stijl en comfort te verzorgen kunt u hierbij een mat toevoegen die de meeste trillingen uit de weg absorbeert.