Home

Home

Blog categorieën

Blog categorieën

List of products by brand DoggyRide

 • DoggyRide Novel20 Trailer hondenfietskar

  € 439,00 € 399,00

  DoggyRide Novel20 Trailer hondenfietskar

  UITVERKOCHT - VERWACHT ROND HALF DECEMBER (WEEK 50) OF LATER
  De nieuwste uitvoering van de DoggyRide novel, het 2020 model, wordt geleverd met het zgn. Britch-Lite systeem. Dit systeem past op alle fietsen en ook het aansluiten op een elektrische fiets is hierdoor een stuk makkelijker geworden.

 • DoggyRide Original hondenfietskar

  € 299,00

  Hondenfietskar Doggyride Original / UITVERKOCHT - VERWACHT ROND EIND NOVEMBER (week 48)

  Al sinds 2003 is de DoggyRide vooruitlopend op het gebied van hondenfietskarren. Dit best verkochte model is in de tussentijd meer multi-functionele oplossing geworden voor het er uit gaan met uw hond. Niet alleen met de fiets, maar als wandelbuggy en in de auto als bench. Geniet van het op stap gaan met uw hond, bijv even naar het park gaan of naar de camping.

 • DoggyRide Mini dog stroller

  € 274,00

  De doggyride mini Dog Stroller
  Voor honden tot 25 kg en 38 cm hoogte.

  Uw hond is graag in uw gezelschap en is graag buiten. Om het makkelijker te maken dat uw hond mee kan tijdens winkelen of een fietstochtje hebben wij een model toegevoegd aan de populaire DoggyRide product family, de DoggyRide Mini.

 • DoggyRide Mini Trailer hondenfietskar

  € 224,00

  De doggyride mini hondenfietskar

  Voor honden tot 25 kg en 38 cm hoogte.

  Uw hond is graag in uw gezelschap en is graag buiten. Om het makkelijker te maken dat uw hond mee kan tijdens winkelen of een fietstochtje hebben wij een model toegevoegd aan de populaire DoggyRide product family, de DoggyRide Mini.
 • Doggyride Original/Novel jogger/stroller kit

  € 139,95

  LEVERBAAR VERWACHT ROND 9 AUGUSTUS (WEEK 32)

  Met de Doggyride Jogger Stroller wandelset hebt u een extra wiel om de doggyride hondenfietskar om te zetten naar een wandelwagen met vast óf zwenkwiel.

 • Doggyride Cocoon Hondenfietsmand

  € 99,00

  UITVERKOCHT - VERWACHT ROND HALF AUGUSTUS (week 32)

  DoggyRide Hondenfietsmand Cocoon XL
  Dit is een multifunctionele fietsmand, hij kan gebruikt worden als autostoeltje, boodschappenmand, draagtas en fietsmand.
  Geschikt voor op de fiets (in combinatie met de DoggyRide Britch), als autostoeltje en als boodschappenmand. Hoogste kwaliteit!

 • Doggyride Original/Novel strollerkit

  € 89,95

  Als het lopen voor de trouwe viervoeter niet meer zo makkelijk gaat. Met deze strollerkit kunt u uw hond meenemen om te gaan wandelen.Uitermate geschikt voor oudere honden met spierziekte of andere beperkingen. Hierdoor kunnen ze genieten van de buitenlucht en het bijzijn van mensen, terwijl uzelf uw dagelijkse exercise doet.

 • DoggyRide Mini fietsset

  € 49,95

  VERWACHT EIND JULI 2021

  Middels deze wandelset kunt u de DoggyRide Mini Stroller omzetten tot een trailer voor achter de fiets.

 • DoggyRide Original/Novel Bagagerek/ Imperiaal

  € 49,95

  Bagagerek geschikt voor de novel, original en eXtraluxe uitvoeringen vanaf 2004. Installeert snel en gemakkelijk. Hiermee kunt u de kampeerspullen vastzetten en op weg gaan naar het volgende avontuur.

  Kan ook gebruikt worden in combinatie met de hondenbuggy, zoals een trim tafel voor een hondenshow.

 • DoggyRide Novel/Original parkeerstandaard

  € 44,95

  UITVERKOCHT. VERWACHT EIND NOVEMBER

  Parkeerstandaard voor de DoggyRide original & novel vanaf 2009 Deze standaard vermijd het omvallen van de fiets als een zwaardere hond in de kar springt. Past niet op oudere modellen (voor 2009).

 • DoggyRide Novel/Original luxe ligmat

  € 34,95

  UITVERKOCHT. VERWACHT EIND AUGUSTUS

  Een passende en origineel kussen voor de DoggyRide original & novel. Deze 6,35 cm dikke mat, gemaakt van orthopedisch memory foam, past perfect in de bodem van de cabine, absorbeert trillingen weg en zorgt voor demping voor de gewrichten.

 • DoggyRide Novel/Original regenhoes

  € 34,95

  Een regenhoes dat past over de DoggyRide original & novel Dit maakt de DoggyRide compleet waterdicht terwijl de hond uitzicht en voldoende ventilatie heeft. Kan ook nuttig zijn als de fietskar buiten wordt geparkeerd.