Home

Home

Blog categorieën

Blog categorieën

List of products by brand Happy pet

http://www.happypet.co.uk/
 • Happy Pet Kingsize Flostouw XL (123 cm) Hondenspeelgoed

  € 20,75

  Happy Pet King Size Tug Flostouw 123 cm
  Dit Happy Pet King Size Tug Flostouw is het perfecte speelgoed voor jouw hond om lekker mee te spelen, te trekken en te stoeien.
  Met dit extra grote Happy Pet King Size Tug Flostouw kan jouw hond zijn hart ophalen! Honden zijn dol op apporteer- en trekspelletjes, en dit flostouw leent zich daar uitstekend voor. Dit flostouw met twee knopen is gemaakt van een zware kwaliteit katoen. Deze King Size uitvoering is ideaal voor grote hondenrassen om de tanden eens flink in te zetten! Kauwen op een flostouw helpt bovendien het gebit en tandvlees gezond te houden.
  Het flostouw is er in de kleuren: groen, paars en blauw en wordt assorti geleverd.
  Afmetingen: 123 cm (XL)

 • Happy Pet Kingsize Flostouw L (101 cm) Hondenspeelgoed

  € 17,25

  Happy Pet King Size Tug Flostouw 101 cm
  Flostouw met twee knopen, gemaakt van een zwaar kwaliteit katoen. Deze King Size uitvoering is ideaal voor grote hondenrassen om de tanden eens flink in te zetten!
  Honden zijn dol op apporteer- en trekspelletjes, een flostouw leent zich uitstekend voor dit vermaak. Bovendien is een flostouw lekker om op te kauwen. Kauwen op een flostouw helpt bovendien het gebit en tandvlees gezond te houden.
  Het flostouw is er in de kleuren: groen, paars en blauw en wordt assorti geleverd.
  Lengte: 101 cm.

 • Happy Pet Kingsize Log Hondenspeelgoed

  € 13,49

  De Nuts for Knots Kingsize Log bezorgt jouw hond urenlang speel- en kauwplezier. De stevige touwrol is strak gedraaid en geknoopt, dit zorgt ervoor dat het speelgoed niet snel kapot gebeten wordt. Ook verzorgt het flostouw het gebit van jouw hond tijdens het kauwen hierop. Het speelgoed is zeer geschikt voor duw- en trekspelletjes en veilig voor de tanden.
  Het speelgoed is er in 3 kleuren, maar het blijft een verrassing welke je krijgt!
  Afmetingen: 37 x 8 x 8 cm.

 • Happy Pet Kingsize Coil Tugger hondenspeelgoed

  € 13,25

  De Nuts for Knots Kingsize Coil bezorgt jouw hond urenlang speel- en kauwplezier. Het touw is strak gedraaid en geknoopt, dit zorgt ervoor dat het speelgoed niet snel kapot gebeten wordt. Ook verzorgt het flostouw het gebit van jouw hond tijdens het kauwen hierop. Het speelgoed is zeer geschikt voor duw- en trekspelletjes en veilig voor de tanden.
  Het speelgoed is er in 3 kleuren, maar het blijft een verrassing welke je krijgt!
  Afmetingen:  41 x 10 x 8 cm

 • Happy Pet Kingsize Coil Figure 8 hondenspeelgoed

  € 13,09

  De Nuts for Knots Kingsize Coil Figure of 8 Tugger bezorgt jouw hond urenlang speel- en kauwplezier. Het touw is strak gedraaid en geknoopt, dit zorgt ervoor dat het speelgoed niet snel kapot gebeten wordt. Ook verzorgt het flostouw het gebit van jouw hond tijdens het kauwen hierop. Het speelgoed is zeer geschikt voor duw- en trekspelletjes en veilig voor de tanden.
  Het speelgoed is er in 3 kleuren, maar het blijft een verrassing welke je krijgt!
  Afmetingen:  43 x 10 x 10 cm

 • Happy Pet Magical Forest Tree Kicker 31 cm

  € 7,99

  De Happy Pet Magical Forest Tree Kicker 31 cm is kattenspeelgoed in kerstsfeer van extra groot formaat, feestelijk speelgoed om lekker tegenaan te trappen. Met de achterpoten trappelen is iets wat katten graag doen. Doe jouw kat daarom deze feestdagen deze leuk kerstboom cadeau. Deze extra grote kerstboom heeft de perfecte vorm en het perfecte formaat om met de voorpootjes vast te klemmen en er met de achterpoten tegenaan te trappen. De kerstboom is gemaakt van heerlijk zacht pluche en uitgerust met gouden kerstster en slinger voor een extra feestelijke uitstraling.
  Afmeting: 31 x 10 x 4 cm

 • Happy Pets Nuts for Knots Ring Hondenspeelgoed

  € 7,49

  De Nuts for Knots Ring is een gedraaide en stevig geknoopte ring van touw in verschillende vrolijke kleuren. De veelzijdige ring is ideaal voor duw- en trekspelletjes, trainingsdoeleinden, apporteren of om lekker stevig op de kauwen.
  Het kauwen op de ring heeft een flossend effect op het gebit van de hond wat zorgt voor sterke en schone tanden!
  De speciale manier van knopen en draaien zorgt ervoor dat de ring zeer stevig is en niet snel kapot gebeten kan worden.  
  Afmeting:
  Small: 20 cm
  Large: 25 cm

 • Happy Pet Nuts for Knots Figure 8

  € 5,99

  Happy Pet Flossin Fun 8 vormig
  De 8 vormige Flossin Fun is leuk hondenspeelgoed wat op veel verschillende manier gebruikt kan worden. Het speeltje kan gebruikt worden om mee te apporteren, om lekker op te kauwen en in het bijzonder ideaal voor duw- en trekspelletjes. Het touw bezorgt jouw hond urenlang speelplezier. Tijdens het kauwen zal het touw ook het gebit van je hond verzorgen.
  Het speelgoed is gemaakt van duurzaam katoen touw en is in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar welke kleur je krijgt blijft een verrassing.
  Afmetingen: 37 x 15 x 2.5cm

 • Happy Pet Nuts for Knots Ball Tugger hondenspeelgoed

  € 5,75

  Happy Pet Nuts for Knots Bal Tugger
  De Nuts for Knots Tugger is een gedraaide en stevig geknoopte bal van touw in verschillende vrolijke kleuren. De veelzijdige Tugger is ideaal voor duw- en trekspelletjes, trainingsdoeleinden, apporteren of om lekker stevig op de kauwen. Het kauwen op het touw heeft een flossend effect op het gebit van de hond wat zorgt voor sterke en schone tanden!
  Het speelgoed is er in 3 kleuren, maar het blijft een verrassing welke je krijgt!
  Afmeting:
  Small - 25x10x11cm       
  Medium - 32x13x14cm     
  Large - 40x18x15cm

 • Happypet Nature First Natural Play Ball

  € 4,49

  Happypet wilgen speelbal. Een bal van gevlochten wilgentenen met gedroogde maisbladeren, compleet veilig als knaag & speelmateriaal. Geschikt voor alle knaagdieren en konijnen. Doorsnede ca. 10 cm

 • Happypet Nature First Willow Sticks

  € 3,99

  HappyPet wilgenstokjes. Deze gebundelde wilgenstokjes zijn perfect voor knaagdieren en konijnen! Ze zijn bijeen gebonden met natuurlijk materiaal en kunnen veilig opgeknaagd worden. Elk bundeltje bevat ca. 20 stokjes van ca 25 cm lang.

 • Happypet Nature First Willow Ball

  € 3,99

  Happypet wilgen speelbal. Een bal van gevlochten wilgentenen, compleet veilig als knaag & speelmateriaal. Geschikt voor alle knaagdieren en konijnen. Doorsnede ca. 10 cm