Home

Home

Blog categorieën

Blog categorieën

Waterafstotende Hondenmanden

Comment: 0

P & L Waterproof hondenmanden, de perfecte hondenmanden voor honden die vaak nat of vies thuis komen! Even een doekje of tuinslang erdoor en de mand is weer schoon.

P & L Hondenmanden

De perfecte hondenmanden voor honden die vaak nat of vies thuis komen! Even een doekje of tuinslang erdoor en de mand is weer schoon.

Gemaakt van zeer stevig 100 % polyester waterproof materiaal, wat er voor zorgt dat deze manden, kussens en benchmatten makkelijk schoon te maken zijn. Borstel eenvoudig het vuil eraf of zet de mand onder de tuinslang of douche om het goed schoon te maken. Uiteraard kunt u de mand ook gewoon met een doekje afnemen. Het dikke kussen en de hoge randen van de manden zijn gevuld met isolerende vezels (Thermal Polyester) om te voorkomen dat uw hond last krijgt van de kou en voorkomen tocht. De ideale mand dus voor hondeneigenaren die van gemak en mooi houden!

De hondenmanden zijn verkrijgbaar als ovale hondenmand of als rechthoek in 3 maten. Ook zijn de P & L waterproof hondenmanden verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, grijs & bruin.

De stevige waterproof hondenkussens zijn verkrijgbaar in het zwart, zowel in  een uitvoering voor de bench (ook perfect geschikt voor achterin de kofferbak!) als in een uitvoering als gewoon hondenkussen.

Mocht uw hond graag graven in z'n mand of van wat zachters houden, leg dan een fleece kleedje in de mand of op het kussen!

Gelijk bekijken ?

Reacties