Home

Home

Blog categorieën

Blog categorieën

DOG Copenhagen

Comment: 0

DOG Copenhagen

Stijlvolle, comfortabele en duurzame uitrusting voor hond & eigenaar van het jonge Deense merk DOG Copenhagen.

Bent u op zoek naar een nieuw hondentuig, hondenhalsband of hondenriem en verwacht u iets meer, dan nodigen wij u uit om ons assortiment eens van dichterbij te bekijken! We helpen u graag met het bepalen van de juiste maat.

DOG Copenhagen

Stijlvolle, comfortabele en duurzame uitrusting voor hond & eigenaar van het jonge Deense merk DOG Copenhagen.

Wij ontwerpen en vervaardigen hoogwaardige hondenuitrusting die geschikt is voor de dagelijkse stads- en offroad-avonturen met uw hond. Onze missie is om comfortabele en duurzame hondenproducten te ontwikkelen met een functioneel en aantrekkelijk design. Het is de uitgebalanceerde mix van kwaliteit, functionaliteit en klassiek Deens design die ons onderscheidt van andere merken.

Geïnspireerd door het actieve leven met onze viervoeters gebruiken we alleen de beste beschikbare materialen en luisteren we altijd naar feedback van onze klanten om ervoor te zorgen dat alle productdetails worden geperfectioneerd. Elke terugkerende klant is het bewijs dat we op de goede weg zijn.

Bent u op zoek naar een nieuw hondentuig, hondenhalsband of hondenriem en verwacht u iets meer, dan nodigen wij u uit om ons assortiment eens van dichterbij te bekijken!

DOG Copenhagen Tuigen
Er zijn 3 soorten tuigen in het assortiment:

DOG Copenhagen Comfort Walk Pro hondentuig


Het Comfort Walk Pro Harnas van DOG Copenhagen is een sterk en lichtgewicht harnas voor elke dag, gemaakt van duurzame vuil & waterafstotende materialen met zachte ademende voering. Het tuig is gemakkelijk aan te doen en comfortabel voor de hond om te dragen tijdens elke vorm van beweging. Op de rug voorzien van gemakkelijk vast te pakken handvat en twee bevestigingsopties voor de riem, één op de rug van de hond voor dagelijkse wandelingen en één op de borst van de hond, bieden extra controle en flexibiliteit.
Dit tuig is verkrijgbaar in 5 maten en 8 mooie kleuren.

DOG Copenhagen Comfort Walk Air hondentuig


Het Comfort Walk Air harnas van DOG Copenhagen is een sterk en lichtgewicht harnas voor elke dag, gemaakt van duurzame vuil & waterafstotende materialen met zachte ademende voering. Het tuigharnas is gemakkelijk aan te doen en comfortabel voor de hond om te dragen. Door de gebruiksvriendelijke aluminium fitting kunt u de nekriem openen/sluiten - handig voor honden die liever geen harnas over het hoofd trekken. Ook dit tuig is voorzien van twee bevestigingsopties voor de riem, één op de rug van de hond voor dagelijkse wandelingen en één op de borst van de hond.
Dit tuig is verkrijgbaar in 5 maten en 8 mooie kleuren.

DOG Copenhagen Comfort Walk Go hondentuig

Het Comfort Walk Go™ Harnas van DOG Copenhagen is een comfortabel en lichtgewicht instapharnas ontworpen voor kleine en middelgrote honden. Gemaakt van duurzame vuil & waterafstotende materialen met zachte ademende voering. Het tuigje is gemakkelijk te gebruiken en comfortabel voor de hond om te dragen tijdens elk niveau van inspanning. De verstelbare banden, het grote klittenbandpaneel en de 3D-vorm zorgen voor veilige wandelingen en aanpassing aan de lichaamsvorm van de individuele hond. Deze tuigjes zijn heel mooi passend voor bijv. de franse bulldog.
Dit tuig is verkrijgbaar in 4 maten en 8 mooie kleuren.

Ook in deze categorie

Gerelateerde onderwerpen

Reacties