Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Techni-cal Hondenvoeding

 • Techni-Cal Hondenvoeding Puppy

  € 16,99

  Techni-Cal Puppy is een licht verteerbare, complete samengestelde voeding voor puppies. Het is rijk aan voedzame dierlijke eiwitten en boordevol essentiële vitamines en mineralen om de ontwikkeling van de groeiende spieren, tanden en botten van uw puppy te bevorderen. Vitamine E en mannan-oligosaccharide helpen bij het ondersteunen van de lichaamseigen afweer. Bietenpulp en andere groenten faciliteren een gezonde darmwerking. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

 • Techni-Cal Hondenvoer Large Breed Puppy 15 kilo

  € 59,95

  Techni-Cal Puppy Large Breed is een licht verteerbare, complete samengestelde voeding voor groeiende honden van grote rassen (volwassen gewicht >35 kg). Dit dieet is rijk aan hoge kwaliteit dierlijke eiwitten, aangevuld met de benodigde vitaminen en mineralen ter ondersteuning van evenwichtige groei en ontwikkeling. Een gematigd calciumgehalte en een optimale calcium : fosfor verhouding ondersteunen de normale ontwikkeling van botten en
  gewrichten.

 • Techni-Cal Hondenvoeding Mini Adult 3 kilo

  € 14,99

  Techni-Cal Mini Adult Dog is een licht verteerbare, complete samengestelde voeding voor volwassen honden van kleine rassen. Dit dieet is speciaal ontwikkeld met een toereikend gehalte aan kwalitatief hoogstaande eiwitten en vetten, zodat uw hond dagelijks kan genieten van zeer smakelijke maaltijden die de vitaliteit en vachtconditie helpen ondersteunen.

 • Techni-Cal Hondenvoeding Adult

  € 13,99

  Techni-Cal Adult Dog is een licht verteerbare, complete samengestelde voeding voor volwassen honden. Dit dieet is speciaal ontwikkeld met een toereikend gehalte aan kwalitatief hoogstaande eiwitten en vetten, zodat uw hond dagelijks kan genieten van zeer smakelijke maaltijden die de vitaliteit en vachtconditie helpen ondersteunen. Vitamine E en mannan-oligosaccharide helpen bij het ondersteunen van de lichaamseigen afweer.

 • Techni-Cal Hondenvoer Large Breed Adult 15 kilo

  € 49,95

  Techni-Cal Large Breed is een complete voeding voor honden met een grote lichaamsomvang en een hoog lichaamsgewicht. Om een optimaal lichaamsgewicht na te streven bevat Techni-Cal Large Breed een gereduceerd vetgehalte. Doordat grote honden tevens gevoelig zijn voor gewrichtsproblemen is het calcium gehalte ook gereduceerd.

 • Techni-Cal Hondenvoeding Lamb & Rice Adult

  € 16,99

  Techni-Cal Lamb & Rice is een licht verteerbare, complete samengestelde voeding voor volwassen honden. Dit dieet is rijk aan lam en rijst, waardoor het uitermate geschikt is voor honden die een voorkeur hebben voor de smaak van
  lam dan wel gevoelig zijn voor de meer gangbare dierlijke eiwitten. Toevoeging van een gebalanceerd gehalte aan essentiële vitaminen en mineralen faciliteert vitaliteit en welbevinden.

 • Techni-Cal Hondenvoeding Senior

  € 16,99

  Techni-Cal Senior is een zeer voedzame, complete voeding met een lager vetgehalte om het gewicht van oudere, minder actieve honden te beperken. Een gezond gewicht helpt de druk op de verouderde gewrichten te verminderen, wat resulteert in een vrolijker en gezondere hond, vol energie en vitaliteit. Een lager mineraalgehalte helpt de druk op de vitale organen te verminderen.