Blog categorieën

Blog categorieën

Techni-cal Hondenvoeding

Actieve filters

 • Techni-Cal Hondenvoer Life Stages Adult Large Breed 12 kg

  € 47,99

  De Large Breed Adult van Techni-Cal is een volledige voeding voor honden van alle rassen. Deze voeding bevat gerst, wat zorgt voor een stabiel bloedsuikerniveau na het eten. Daarnaast zorgen zalm- en lijnzaadolie voor een gezonde huid en vacht. Daarnaast zorgen bietenpulp en pre-biotica voor een goede spijsvertering. Chondroïtine en glucosamine ondersteunen de gewrichten. Dit voer is vrij van GMO"s, kleurstoffen en dierlijk eiwit van herkauwers.

 • Techni-Cal Hondenvoeding Life Stages Mini Adult

  € 15,99

  De Mini Adult van Techni-Cal is een volledige voeding voor honden van alle rassen. Deze voeding bevat zalm- en lijnzaadolie, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Daarnaast zorgen bietenpulp en pre-biotica voor een goede spijsvertering. Dit voer is vrij van GMO"s, kleurstoffen en dierlijk eiwit van herkauwers.


 • Techni-Cal Hondenvoeding Life Stages Senior & Weight Control

  € 15,99

  De Senior Adult & Weight Control van Techni-Cal is een volledige voeding voor honden van alle rassen. Deze voeding bevat gerst, wat zorgt voor een stabiel bloedsuikerniveau na het eten. Daarnaast zorgen zalm- en lijnzaadolie voor een gezonde huid en vacht. Bietenpulp en pre-biotica zprgen voor een goede spijsvertering. L-carnitine zorgt voor het behouden van spiermassa bij het afvallen. Dit voer is vrij van GMO"s, kleurstoffen en dierlijk eiwit van herkauwers.

 • Techni-Cal Hondenvoeding Life Stages Adult

  € 13,99

  De Adult van Techni-Cal is een volledige voeding voor honden van alle rassen. Deze voeding bevat zalm- en lijnzaadolie, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Daarnaast zorgen bietenpulp en pre-biotica voor een goede spijsvertering. Dit voer is vrij van GMO"s, kleurstoffen en dierlijk eiwit van herkauwers.