Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Techni-cal Hondenvoeding

 • Techni-Cal Hondenvoer Life Stages Adult Large Breed 12 kg

  € 44,99

  De Large Breed Adult van Techni-Cal is een volledige voeding voor honden van alle rassen. Deze voeding bevat gerst, wat zorgt voor een stabiel bloedsuikerniveau na het eten. Daarnaast zorgen zalm- en lijnzaadolie voor een gezonde huid en vacht. Daarnaast zorgen bietenpulp en pre-biotica voor een goede spijsvertering. Chondroïtine en glucosamine ondersteunen de gewrichten. Dit voer is vrij van GMO"s, kleurstoffen en dierlijk eiwit van herkauwers.

 • Techni-Cal Hondenvoer Pure Nature Mini adult

  € 19,99

  Techni-Cal Pure Nature Dog Mini Adult Grain Free is een licht verteerbaar, 100% graanvrij compleet droog voer voor volwassen honden. Uniek graanvrij recept met een grote hoeveelheid vers kippenvlees en hoogwaardige eiwitten van kalkoen en eenden in combinatie met kruiden en groenten zorgen voor een gezonde spijsvertering en elimineren het risico op allergie en voedselintolerantie. Zalmolie en lijnzaad is een belangrijke bron van Omega-3 en Omega-6 vetzuren om een gezonde huid en een luxe vacht te behouden. Hoogwaardige vezels en prebiotica (zoals witloof) en vitamine E helpen het immuunsysteem te ondersteunen. Geen kunstmatige kleurstoffen & geurstoffen toegevoegd.

 • Techni-Cal Hondenvoer Life Stages Puppy

  € 14,99

  De Puppy/Junior van Techni-Cal is een volledige voeding voor puppy"s van alle rassen. Deze voeding bevat zalm- en lijnzaadolie, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Daarnaast zorgen bietenpulp en pre-biotica voor een goede spijsvertering. Dit voer is vrij van GMO"s, kleurstoffen en dierlijk eiwit van herkauwers.


 • Techni-Cal Hondenvoeding Life Stages Mini Adult

  € 14,99

  De Mini Adult van Techni-Cal is een volledige voeding voor honden van alle rassen. Deze voeding bevat zalm- en lijnzaadolie, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Daarnaast zorgen bietenpulp en pre-biotica voor een goede spijsvertering. Dit voer is vrij van GMO"s, kleurstoffen en dierlijk eiwit van herkauwers.


 • Techni-Cal Hondenvoeding Pure Nature Kip/Lam & rijst Adult

  € 14,99

  De Pure Nature Adult van Techni-Cal is een volledig voer voor volwassen honden. Als goed verteerbare eiwitbron bevat dit voer verse kippenlever en -hart, die tevens zorgen voor een heerlijke smaak. Bietenpulp en pre-biotica dragen bij aan een goede spijsvertering. Daarnaast zorgt Yucca shidegera dat de geur van de ontlasting verminderd wordt.


 • Techni-Cal Hondenvoeding Life Stages Senior & Weight Control

  € 14,99

  De Senior Adult & Weight Control van Techni-Cal is een volledige voeding voor honden van alle rassen. Deze voeding bevat gerst, wat zorgt voor een stabiel bloedsuikerniveau na het eten. Daarnaast zorgen zalm- en lijnzaadolie voor een gezonde huid en vacht. Bietenpulp en pre-biotica zprgen voor een goede spijsvertering. L-carnitine zorgt voor het behouden van spiermassa bij het afvallen. Dit voer is vrij van GMO"s, kleurstoffen en dierlijk eiwit van herkauwers.

 • Techni-Cal Hondenvoeding Life Stages Adult

  € 12,99

  De Adult van Techni-Cal is een volledige voeding voor honden van alle rassen. Deze voeding bevat zalm- en lijnzaadolie, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Daarnaast zorgen bietenpulp en pre-biotica voor een goede spijsvertering. Dit voer is vrij van GMO"s, kleurstoffen en dierlijk eiwit van herkauwers.