Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Techni-Cal Kattenvoeding

 • Techni-Cal Cat Urinary Health 5 kilo

  € 39,95

  Bij twijfel altijd eerst langs de dierenarts met de kat!

  Techni-Cal Urinary Health is een speciaal samengestelde dieetvoeding voor volwassen katten die gevoelig zijn voor urinewegproblemen als gevolg van struvietkristallen. Het helpt de vorming van kristallen in de urinewegen te voorkomen door het beheersen van minerale niveaus en door het bevorderen van zure urine (pH 6,2 tot 6,5).

 • Techni-Cal Kattenvoeding Pure Nature Sensitive & Senior

  € 19,99

  Techni-Cal Pure Nature Cat Sensitive & Senior is een goed verteerbaar compleet droog voer voor gevoelige en oudere katten. Verse kippenlever en -harten dragen bij aan natuurlijk voorkomende vitaminen, goed verteerbare eiwitten en een zeer goede smaak. Het eiwit uit eieren bestaat alleen uit essentiële aminozuren en is dus een goede bron voor zeer licht verteerbare eiwitten. Prebiotopen zoals Mojave-yucca stimuleren de groei van de "goede bacteriën" en helpen zo de spijsvertering. Chondroïtine en glucosamine ondersteunen de gewrichten. Zalmolie is een belangrijke bron van omega-3 vetzuren om een gezonde huid en een luxe vacht te behouden. Er worden geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd.

 • Techni-cal Kattenvoeding Pure Nature Adult Actief

  € 19,99

  Techni-Cal Pure Nature Adult Cat Active is een goed verteerbaar compleet droog voer voor volwassen katten. Uitstekend eiwitrijk dieet voor gezonde, actieve katten. 'Vlees' en 'vis' is 45% van het recept. Verse kippenlever en -harten dragen bij aan natuurlijk voorkomende vitaminen, goed verteerbare eiwitten en een zeer goede smaak. Pre-biotica zoals Mojave-yucca stimuleert de groei van de 'goede bacteriën' en helpt zo de spijsvertering en ondersteunt het immuunsysteem. Zalmolie is een belangrijke bron van omega-3 vetzuren om een gezonde huid en een luxe vacht te behouden. Er worden geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd.

 • Techni-Cal Kattenvoeding Life Stages Kitten

  € 18,99

  Techni-Cal LifeStages Kitten is een zeer goed verteerbaar compleet droog huisdierenvoer voor het kweken van katten tot 1 jaar oud. Rijk aan hoogwaardige dierlijke eiwitten en aangevuld met essentiële vitaminen en mineralen ter ondersteuning van de ontwikkeling van de groeiende spieren, tanden en botten van uw kitten. Zalmolie is een belangrijke bron van Omega-3 vetzuren om een gezonde huid en een luxe vacht te behouden. Vitamine E en fructo-oligosacchariden helpen het immuunsysteem te ondersteunen. Bietenpulp helpt de darmgezondheid te bevorderen. Geen kunstmatige kleurstoffen & geurstoffen toegevoegd.

 • Techni-Cal Kattenvoeding Pure Nature Indoor & Sterilised

  € 18,99

  Techni-Cal Pure Nature Cat Indoor & Sterilized is een goed verteerbaar compleet droog voer voor volwassen katten dat gevoelig is voor urinewegproblemen als gevolg van struvietkristalvorming in de blaas. Dit dieet is geformuleerd om de gezondheid van de urinewegen te helpen verbeteren door mineraalniveaus te beheersen en zure urine te bevorderen (pH 6,2 tot 6,5). Verse kippenlever en -harten dragen bij aan natuurlijk voorkomende vitaminen, goed verteerbare eiwitten en een zeer goede smaak. Zalmolie is een belangrijke bron van omega-3 vetzuren om een gezonde huid en een luxe vacht te behouden. Er worden geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd.

 • Techni-Cal Kattenvoeding Life Stages Adult

  € 16,99

  Techni-Cal Cat Adult is een volledig verteerbaar compleet droog voer voor volwassen katten van 1 jaar en ouder. Speciaal ontwikkeld met voldoende proteïnen en vet van hoge kwaliteit, zodat uw kat dagelijks voordeel heeft van smakelijke maaltijden die vitaliteit en conditie van de vacht ondersteunen. Zalmolie is een belangrijke bron van Omega-3 vetzuren om een gezonde huid en een luxe vacht te behouden. Vitamine E en fructo-oligosacchariden helpen het immuunsysteem te ondersteunen. Bietenpulp helpt de darmgezondheid te bevorderen.Geen kunstmatige kleurstoffen & geurstoffen toegevoegd.