Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Techni-Cal Kattenvoeding

 • Techni-Cal Kattenvoeding Kitten

  € 15,99

  Techni-Cal Kitten is een licht verteerbare, compleet samengestelde voeding voor opgroeiende katten tot 1 jaar oud. Dit dieet is rijk aan hoge kwaliteit dierlijke eiwitten, aangevuld met de benodigde vitaminen en mineralen ter ondersteuning van evenwichtige groei en ontwikkeling.

 • Techni-Cal Kattenvoeding Adult

  € 14,99

  Techni-Cal Adult is een licht verteerbare, compleet samengestelde voeding voor volwassen katten. Dit dieet is speciaal ontwikkeld met een toereikend gehalte aan kwalitatief hoogstaande eiwitten en vetten, zodat uw kat dagelijks kan genieten van zeer smakelijke maaltijden die de vitaliteit en vachtconditie helpen ondersteunen. Natuurlijke ingrediënten en vitamine E helpen bij het ondersteunen van de lichaamseigen afweer. De natuurlijke lijnzaad en bietenpulp faciliteren een gezonde darmwerking. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

 • Techni-Cal Kattenvoeding Adult – Ocean Fish

  € 14,99

  Techni-Cal Ocean Fish is een licht verteerbare, complete samengestelde voeding voor volwassen katten. Een verhoogd gehalte aan eiwit en vet levert de bouwstenen en vetzuren ter ondersteuning van een glanzende vacht en gezonde huid. De hoge kwaliteit van alle ingrediënten van Techni-Cal Ocean Fish bieden uw kat zeer smakelijke maaltijden die de vitaliteit en lichaamsconditie helpen ondersteunen. Vitamine E helpt bij het ondersteunen van de lichaamseigen afweer.  Natuurlijk lijnzaad en bietenpulp faciliteren een gezonde darmwerking. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

 • Techni-Cal Cat Senior

  € 17,99

  Techni-Cal Senior is een licht verteerbare, complete samengestelde voeding voor oudere katten. Dit dieet is speciaal ontwikkeld met een gematigd gehalte aan vet en energie, ter ondersteuning van het behoud van een gezond gewicht bij oudere, minder actieve katten. Een gematigd fosforgehalte helpt de druk op de nierfunctie te verminderen. Natuurlijke ingrediënten en vitamine E helpen bij het ondersteunen van de lichaamseigen afweer.  De natuurlijke lijnzaad en bietenpulp faciliteren een gezonde darmwerking. Zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.