Hondenspeelgoed

 • Animal Gear Juten speelrol 60 cm/2 handvaten

  € 11,99

  Zeer sterke jute speelrol. Met 2 handgrepen om stevige trekspelletjes te doen. Afmeting: lengte 60 cm, breedte 10 cm.

 • Ferplast hondenspeelgoed jute rol/handvat small PA 6730

  € 5,99

  Ferplast Jute speelrol
  Ideaal voor trekspelletjes met de hond. Afmetingen: 21 x 4 cm

 • Chuckit! Ultra Ball

  € 11,99

  De Chuckit! Ultra Ball is een stevige, stuiterende en duurzame bal. Daarnaast blijft de Ultra Ball drijven op het water en is daarmee uitstekend geschikt om mee te zwemmen. Voor honden die echt van apporteren houden zijn deze ballen een aanrader! Ze gaan lang mee en door de opvallende oranje kleur zijn ze goed te vinden in het gras. Daarnaast is de Chuckit! Ultra Ball zeer gemakkelijk schoon te maken in tegenstelling tot een tennisbal.
  De Chuckit! Ultra Ball small, medium en large zijn ook te gebruiken met de Chuckit! Sport Ball Launcher.

 • TastyBone Mighty hondenspeelgoed Rubber Trio Large

  € 27,95

  TastyBone Mighty hondenspeelgoed Rubber
  Deze super sterke speelgoed lijn van Tasty Bone stuitert alle kanten op. Elk product is duurzaam en veerkrachtig genoeg voor de sterkste honden. Ze zijn nagenoeg niet kapot te krijgen tijdens het spelen (mocht de hond graag kluiven op z’n speelgoed, dan raden we de Tasty Bone kluiven aan) en goedgekeurd door de Bull Terrier Society.Draai het, buig het en stuiter ermee, Mighty kan het allemaal aan! Blijft ook drijven! Geschikt voor large honden. De Mighty speeltjes zijn niet onverwoestbaar.

 • Ebi Coockoo Huggl! hondenspeelgoed

  € 6,95

  De Huggl! is de gaafste piepmat die er is! Door z'n vorm vliegt hij door de lucht en op de terugweg kan de hond er mee op los piepen, Huggl! is voorzien van 10 piepers. Afmetingen: 24 x 18 cm

 • Jolly Football Oranje 8"

  € 16,99

  Jolly Football Oranje
  Duurzame rugbyball voor honden. Eenvoudig weg te gooien en op te pakken voor de hond. De Football Bounch-n-Play kenmerkt zich door duurzaam- en buitbestendigheid.
  Voorzien van een frisse vanille geur.
  Afmetingen: 22 x 12 cm

 • Rogz for Dogz Lighthouse Hondenspeelgoed

  € 19,99

  Rogz for Dogz Lighthouse
  Het drijft, makkelijk te gooien en veilig en zacht in de bek te nemen. De Lighthouse zal de hond niet zo snel kwijt raken in het water. Hij blijft heel goed drijven door zijn speciale vorm. Is goed zichtbaar door de rood/witte strepen. Voor het baasje zit er een koord aan waarmee hij makkelijker en ver in het water gegooid kan worden. Kortom een compleet en leuk speeltje van de Rogz for Dogz !! De Rogz for Dogz Lighthouse is 24 cm groot (exclusief koord)

 • Nina Ottosson Dog Worker (niv. 1, 2, 3)

  € 29,99

  OMSCHRIJVING: Ja, ja, speurneus, jij dacht dat je alle spellen van Nina Ottosson wel aankon! Welkom bij de Dog Worker. Dit is het ultieme spel om samen met je hond te puzzelen en te spelen. De Dog Worker valt onder moeilijkheidsgraad 3 en is ideaal voor de (ver)gevorderde speurneus. Geniet van je hond terwijl je toekijkt hoe hij uitvindt hoe hij deze hersenkraker zal gaan oplossen. Door brokjes onder de kokers te verstoppen kan je hond gaan puzzelen hoe hij de kokertjes naar de goede kant op moet schuiven om bij het lekkers te kunnen komen.

 • K9-evolution Bite Stick Tactical 28 x 4,8cm

  € 24,99

  Voor agressieve vernielers, het perfecte Dog Reward Toy/Apport!

 • K9 Connectables Original

  € 12,99

  De K9 Connectables The Original is een stuiterende bal die gevuld kan worden met snoepjes. Alle onderdelen van de K9 Connectables zijn met elkaar te verbinden. Het onderdeel The Original wordt geleverd in een set van 2 stuks, de 2 ballen kunnen aan elkaar worden geklikt en door de 2 ballen los te maken krijgt de hond de treats. Maar ook de bal zelf is een voerbal (ook wanneer ze al los zijn).

 • Nobby Latex kip hondenspeelgoed

  € 1,99

  Nobby Latex kip hondenspeeltje
  Dit speelgoed voor de hond is gemaakt van latex waardoor het stevig en flexibel is. Door de piep in het speeltje zal de aandacht van de hond langer worden vastgehouden tijdens het spelen.

 • Happy Pet Kingsize Log Hondenspeelgoed

  € 9,99

  De Nuts for Knots Kingsize Log bezorgt jouw hond urenlang speel- en kauwplezier. De stevige touwrol is strak gedraaid en geknoopt, dit zorgt ervoor dat het speelgoed niet snel kapot gebeten wordt. Ook verzorgt het flostouw het gebit van jouw hond tijdens het kauwen hierop. Het speelgoed is zeer geschikt voor duw- en trekspelletjes en veilig voor de tanden.
  Het speelgoed is er in 3 kleuren, maar het blijft een verrassing welke je krijgt!
  Afmetingen: 37 x 8 x 8 cm.