Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Kerst 2018

 • Rosewood Cupid & Comet Edible Festive Gnaws

  € 4,99
  Kerstversiering voor de kooi van uw knager! Makkelijk op te hangen in de kooi.
 • Rosewood Naturals Christmas Nibbles 100 gr

  € 2,49

  Heerlijke natuurlijke kerstknabbeltjes.

 • Rosewood naturals christmas stocking

  € 9,99

  Rosewood Naturals Kerstsok
  Deze Naturals Stocking Kerstsok is een superleuke én lekkere kersttraktatie voor jouw konijn of knaagdier!
  Bij kerstmis draait het allemaal om delen! Dat maakt deze leuke kerstsok van Cupid & Comet Naturals een perfect kerstcadeau voor jouw knaagdier of konijn. Deze leuk sok bevat verschillende lekkere, natuurlijk snacks gerelateerd aan de kerst, om helemaal in de sfeer te blijven. Je vind er Naturals Snowballs, Christmas Herbs, de Grainfree Tree en een Wooden Reindeer Gnaw in. Een leuk, veelzijdig kerstcadeau voor alle knaagdieren én hun baasjes dus!

 • Cupid & Comet Rattan Kerst Cracker 27x7x7 cm

  € 4,49

  Cupid & Comet Rattan Kerst Cracker 27x7x7 cm
  Bezorg je knaagdier een onvergetelijk kerstdiner met deze kerstcracker. Hier kan hij tijdens de feestdagen naar hartenlust mee spelen en op knagen. Dit is erg belangrijk voor knaagdieren omdat het verveling voorkomt en bijdraagt aan de gezondheid van het gebit.


 • Cupid & Comet Naturals Hulstblad Knaaghanger

  € 2,49

  Cupid & Comet Naturals Hulstblad Knaaghanger 7 x 2,5 x 29 cm
  Deze leuke Cupid & Comet Naturals Hulstblad Knaaghanger van hout is het perfecte speeltje voor jouw huisdier voor kerst.
  Dit is het ideale speelgoed voor baasjes die hun dieren ook willen laten meegenieten van de kerstsfeer! Deze leuke knaaghanger voor jouw konijn of knaagdier is gemaakt van hout  en heeft de vorm van een husltblad. Je hangt de boom simpelweg in de kooi en creëert zo niet alleen instant kerstsfeer, maar biedt jouw dier ook een leuk speeltje om lekker aan te knagen, want het hout mag veilig aangeknaagd worden en is zo goed voor uren knaagplezier!

 • Cupid & Comet Naturals Kerstboom Met Hout en Loofa

  € 4,99

  Cupid & Comet Naturals Kerstboom Met Hout en Loofa 16,5 x 7 x 7 cm
  Deze leuke Cupid & Comet Naturals Kerstboom van hout en loofa is het perfecte speeltje voor jouw huisdier voor christmas.
  Dit is het ideale speelgoed voor baasjes die hun dieren ook willen laten meegenieten van de kerstsfeer! Deze leuke kerstboom voor jouw konijn of knaagdier is gemaakt van hout en loofa. Je hangt de boom simpelweg aan de boom en creëert zo niet alleen instand kerstsfeer, maar biedt jouw dier ook een leuk speeltje om lekker aan te knagen. Zowel het hout als het loofa mogen veilig aangeknaagd worden en zijn zo goed voor uren knaagplezier!